Travessera de Gràcia, 56, 3º 1ª
08006 Barcelona
Travessera de Gràcia
56, 3º 1ª

08006 Barcelona
93.362.48.32
[email protected]
En què podem ajudar-te?
[email protected]Publicitat a Google Ads | SEM

Som una Agència de SEM de Publicitat en Google Ads. Gràcies a que contem en el nostre equip amb professionals certificats en campanyes de Adwords per a la xarxa de cerca, la xarxa de display, google shopping i analítica web, hem aconseguit ser uns orgullosos Google Partners, certificació que garanteix que podem i sabem crear i gestionar el dia a dia de les vostres campanyes publicitàries, maximitzant el valor de cada euro invertit i millorant el vostre ràtio de conversió.
campaña de publicidad en google adwords

Com ho fem


Qué és el qué anem a fer per tu?

Com ho aconseguirem?

Com sabreu el rendiment que está donant la campaña?Què és el que farem per tu?

Anem a donar-te visibilitat als primers llocs del cercador. Potenciarem el rendiment de la teva inversió a Google Ads, augmentarem el número de conversions de la teva campanya en forma de vendes, trucades, formularis rebuts, suscripcions, etc.análisis de resultado adwords
analitica web

Com ho aconseguirem?

SI JA TENS UNA CAMPANYA FUNCIONANT, primer de tot revisarem el teu historial de paraules clau, a partir d’aquí la nostra agència sem anirà reconstruint el vostre esquema de campanya en Adwords sobre la base de les cerques que han donat millors resultats, compaginant-ho amb un nou keyword research que ens ajudi a completar totes l’oportunitats de negoci. Donarem forma als vostres anuncis, crides a l’acció, extensions d’anunci, conversions i totes la configuracions de campanya.

SI COMENCEM A CREAR UNA CAMPANYA EN GOOGLE ADS DES DE ZERO, analitzarem el vostre sector i les campanyes publicitàries de la competència. A continuació crearem un llistat de paraules clau candidates a atreure visites de qualitat. A partir d’aquest grup de keywords, crearem l’estructura de la campanya amb grups d’anuncis desglossats segons els vostres productes o serveis que continguin una crida a l’acció, extensions d’anunci que generin una major interacció amb l’usuari, comptadors de conversions i configuració d’ubicacions, horaris, costs per clic (CPCs) entre moltes altres funcionalitats.analitica web


Com podreu saber el rendiment que està tenint la campanya?

A través d’un panell de control en temps real tindreu accés a les mètriques més interessants. Per exemple els clics que has tingut un dia en concret, des de quina població t’ha arribat l’última trucada, la paraula clau per la qual t’han trobat o quants clics en adwords es van traduir en formularis de correu rebuts. Les campanyes en adwords ofereixen centenars de funcionalitats perquè puguis conèixer amb tot luxe de detalls el rendiment que t’està donant cada euro invertit. Els nostres especialistes SEM et facilitaran informació clara i senzilla.rendimiento posicionamiento web


Què més fem

Encara tenim més… una vegada tenim la pàgina web operativa arriba el moment de donar-nos a conèixer. Arriba el torn de l’equip de màrqueting de la nostra agència.Posicionament Web

SEO. T'ajudem a guanyar rellevància a ulls de Google, Analitzarem el teu site i t'explicarem les accions concretes que durem a terme per millorar el posicionament de la teva pàgina web. Tant onpage com offpage. Tot ben clar, perquè puguis entendre el producte que estàs comprant.

Llegir més

Disseny Web

En la nostra agència oferim crear o modificar la teva pàgina web per tal que sigui autogestionable, compatible amb tota classe de dispositius mòbils i indexable i optimitzada per aparèixer a Google.

Llegir més

Social Media

Si estàs interessat a reforçar la imatge de la teva marca a xarxes socials com Facebook o Linkedin tenim just el que necessites. Aconseguirem donar visibilitat a la teva empresa davant als usuaris que més probabilitats tenen d'interessar-se en els productes i serveis que ofereixes.

Llegir més

Analítica Web

Saps que estàs rebent un munt de tràfic, però vols conèixer millor a la teva audiència. Ok, podem ajudar-te. Et mostrarem de manera ordenada totes aquestes dades, com l'origen de la visita, la seva ubicació, el dispositiu, el recorregut dels teus usuaris pels teus continguts, etc. Valuosíssima informació per maximitzar el rendiment del teu tràfic.

Llegir més

Disseny Botiga Online

Dissenyem i desenvolupem botigues online enfocades a la usabilitat i a la conversió amb els millors CMS per ecommerce com WooCommerce, Prestashop i Magento capaços de cobrir tot tipus de necessitats i funcionalitats tant pel venedor com pel comprador.

Llegir més

Manteniment Web

El manteniment d'un pàgina web és essencial per a qualsevol empresa. El manteniment d'una web es divideix en tres vessants: manteniment tècnic, el manteniment de continguts i l'estratègia de màrqueting.

Llegir més


Treballs realitzats