Travessera de Gràcia, 56, 3º 1ª
08006 Barcelona
Travessera de Gràcia
56, 3º 1ª

08006 Barcelona
93.362.48.32
[email protected]
En què podem ajudar-te?
[email protected]Kit Digital

 

T’ajudem a aconseguir fins a 12.000 € del bonus Kit Digital

A wbase som Agents Digitalitzadors, per la qual cosa podràs beneficiar-te de tots els nostres serveis de disseny i desenvolupament web i màrqueting digital de forma subvencionada amb aquest programa Kit Digital.

El Kit Digital és un programa d’ajudes que facilita el govern amb la finalitat de concedir subvencions destinades a digitalitzar les nostres pimes a través de diferents solucions digitals.
solicitar kit digital

A qui va dirigit?

 

El programa Kit Digital és una de les peces centrals per a la digitalització de les petites empreses, microempreses i persones en situació d’autoocupació en tot el territori espanyol. Pel que Kit Digital per a autònoms i pimes que busquen ampliar el seu negoci i aconseguir millors resultats a través del món en línia i que no compten amb els recursos necessaris per a això.

Un bonus digital amb una quantia econòmica perquè l’administris triant una o diverses solucions digitals de les quals t’oferim com a Agent Digitalitzador, entre les quals es troben: lloc web i presència en internet, gestió de xarxes socials, gestió de processos, gestió de clients, comerç electrònic i business intelligence i analítica.Import segons empresa

 

Segment I.

Petites empreses d’entre 10 i menys de 50 treballadors.

→ 12.000 €Segment II.

Petites empreses o Microempreses d’entre 3 i menys de 10 empleats.

→ 6.000 €Segment III.

Petites empreses o Microempreses d’entre 1 i menys de 3 empleats.

→ 2.000 €Categoria de solucions digitals

Aquestes són les solucions Kit Digital, que oferim des de Wbase com a Agent Digitalitzador d’aquest programa d’ajudes a autònoms i pimes. Vols que t’ajudem?


Pàgina web i Presència a internet

Hasta 2.000 €

saber más

Business intelligence i Analítica

Hasta 4.000 €

saber másGestió de xarxes socials

Hasta 2.500 €

saber más
Serveis d'oficina virtual

Hasta 12.000 €

Saber más


¿Cóm sol·licitar el teu bonus digital?

Solament has de complir amb els requisits establerts dins de les bases de la convocatòria i seguir els següents passos:

1. Registre

Accedeix a l'àrea privada i completa el test de diagnòstic digital.


2. Consulta

Consulta totes les solucions de digitalització que t'oferim

3. Solicitud

Accedeix i sol·licita el teu bonus digital de manera telemàtica.

4. Proveïdor

Tria'ns i contacta'ns per a ser el teu agent digitalitzador.PROGRAMA KIT DIGITAL COFINANÇAT PELS FONS NEXT GENERATION (EU) DEL MECANISME DE RECUPERACIÓ I RESILIÈNCIA

fondos nextgen union euuropea

QUÈ MÉS FEM

Encara tenim més… una vegada tenim la pàgina web operativa arriba el moment de donar-nos a conèixer. Arriba el torn de l’equip de màrqueting de la nostra agència.


Disseny Web

En la nostra agència oferim crear o modificar la teva pàgina web per tal que sigui autogestionable, compatible amb tota classe de dispositius mòbils i indexable i optimitzada per aparèixer a Google.

Llegir més

Campanyes a Google Ads

Som un orgullós Google Partner. Estem certificats per Google per crear i gestionar campanyes a Google Adwords orientades a la conversió. Tant a la xarxa de cerca com a display.

Llegir més

Social Media

Si estàs interessat a reforçar la imatge de la teva marca a xarxes socials com Facebook o Linkedin tenim just el que necessites. Aconseguirem donar visibilitat a la teva empresa davant als usuaris que més probabilitats tenen d'interessar-se en els productes i serveis que ofereixes.

Llegir més

Analítica Web

Saps que estàs rebent un munt de tràfic, però vols conèixer millor a la teva audiència. Ok, podem ajudar-te. Et mostrarem de manera ordenada totes aquestes dades, com l'origen de la visita, la seva ubicació, el dispositiu, el recorregut dels teus usuaris pels teus continguts, etc. Valuosíssima informació per maximitzar el rendiment del teu tràfic.

Llegir més

Disseny Botigues Online

Dissenyem i desenvolupem botigues online enfocades a la usabilitat i a la conversió amb els millors CMS per ecommerce com WooCommerce, Prestashop i Magento capaços de cobrir tot tipus de necessitats i funcionalitats tant pel venedor com pel comprador.

Leer más

Manteniment Web

El manteniment d'un pàgina web és essencial per a qualsevol empresa. El manteniment d'una web es divideix en tres vessants: manteniment tècnic, el manteniment de continguts i l'estratègia de màrqueting.

Leer más