Travessera de Gràcia, 56, 3º 1ª
08006 Barcelona
Travessera de Gràcia
56, 3º 1ª

08006 Barcelona
93.362.48.32
[email protected]
En què podem ajudar-te?
[email protected]Disseny gràfic

Oferim un servei d’imatge corporativa integral a través d’un manual d’estil. T’ajudarem des d’escollir el color de les parets de la vostra oficina o dissenyar els vinils de les vostres vitrines, a abordar totes les etapes de la vostra imatge online. Realitzarem el disseny o redisseny gràfic del vostre logomarca i li donarem un nou aire de frescor a la vostra pàgina web. Crearem una línia de disseny per a tots els vostres perfils en xarxes socials, en Facebook, Twitter o Linkedin i confeccionarem un newsletter acord a la línia de disseny.

No ens oblidem de la papereria bàsica. Element imprescindible per a una empresa amb caràcter propi. Targetes de visita corporatives, targetes de visita personals, documents corporatius, fulls de carta, sobres, díptics… Una infinitat de gadgets que configuraran la imatge corporativa del teu negoci.

diseño grafico

Com ho fem

Aquests són els passos que seguim per realitzar un projecte de qualitat.


Recollida d'informació

Primer de tot comentarem en persona, per videoconferència o telèfon, la idea que teniu, la vostra filosofía, el vostre públic i la vostra competència.

1

Maquetació del disseny

Amb tota aquesta informació els nostres dissenyadors ja poden començar a donar forma a una proposta inicial que serveixi per acordar una línia de disseny.

2

Acceptació i desenvolupament

Un cop hem acordat una línia de disseny és moment de començar a desenvolupar tots els elements de la vostra imatge corporativa. Papereria bàsica, elements de pàgina web o ecommerce, newsletters, etc.

3

Què més fem

Encara tenim més… una vegada tenim la pàgina web operativa arriba el moment de donar-nos a conèixer. Arriba el torn de l’equip de màrqueting de la nostra agència.Posicionament Web

SEO. T'ajudem a guanyar rellevància a ulls de Google, Analitzarem el teu site i t'explicarem les accions concretes que durem a terme per millorar el posicionament de la teva pàgina web. Tant onpage com offpage. Tot ben clar, perquè puguis entendre el producte que estàs comprant.

Llegir més

Campanyes a Google Adwords

Som un orgullós Google Partner. Estem certificats per Google per crear i gestionar campanyes a Google Adwords orientades a la conversió. Tant a la xarxa de cerca com a display.

Llegir més

Social Media

Si estàs interessat a reforçar la imatge de la teva marca a xarxes socials com Facebook o Linkedin tenim just el que necessites. Aconseguirem donar visibilitat a la teva empresa davant als usuaris que més probabilitats tenen d'interessar-se en els productes i serveis que ofereixes.

Llegir més

Analítica Web

Saps que estàs rebent un munt de tràfic, però vols conèixer millor a la teva audiència. Ok, podem ajudar-te. Et mostrarem de manera ordenada totes aquestes dades, com l'origen de la visita, la seva ubicació, el dispositiu, el recorregut dels teus usuaris pels teus continguts, etc. Valuosíssima informació per maximitzar el rendiment del teu tràfic.

Llegir més

Disseny Botiga Online

Dissenyem i desenvolupem botigues online enfocades a la usabilitat i a la conversió amb els millors CMS per ecommerce com WooCommerce, Prestashop i Magento capaços de cobrir tot tipus de necessitats i funcionalitats tant pel venedor com pel comprador.

Llegir més

Manteniment Web

El manteniment d'un pàgina web és essencial per a qualsevol empresa. El manteniment d'una web es divideix en tres vessants: manteniment tècnic, el manteniment de continguts i l'estratègia de màrqueting.

Llegir més


Treballs realitzats