Travessera de Gràcia, 56, 3º 1ª
08006 Barcelona
Travessera de Gràcia
56, 3º 1ª

08006 Barcelona
93.362.48.32
[email protected]
En què podem ajudar-te?
[email protected]
Email màrqueting | Newsletters

Passen els anys i el newsletter periòdic segueix sent una de les eines de comunicació més utilitzades per les empreses. En wbase estem acostumats a desenvolupar campanyes d’email màrqueting de les que funcionen, de les que es tradueixen en leads per al teu negoci.
email marketing


Com ho fem


Vols saber el que necessites?

Què farem per tu?

Com podràs saber el rendiment que està donant la teva campanya d'email màrqueting?Vols saber el què necessites?

És molt important que vagis recopilant tots aquests emails que en el dia a dia del teu treball et van contactant. Unes vegada interessant-se en tal servei, altres vegades en tal producte, els teus contactes en Linkedin, els suscriptors que s’han interessat en els posts del teu blog. Una vegada hagis recopilat tot aquest munt dades, és moment de desglossar-ho pels seus interessos, per la seva ubicació, per la seva edat, etc. En aquest moment. aquest pupurrí d’emails passa a convertir-se en una base de dades de emailing totalment operativa a l’espera de treure-li un rendiment.

Una vegada disposem d’aquesta base de dades organitzada comencem a crear la teva estratègia d’email màrqueting. Per aconseguir el major impacte possible és essencial la segmentació. Enviar el missatge òptim al públic adequat.
email marketing


mantenimiento de página webQuè farem per tu?

Definirem una estratègia per a la teva campanya email màrqueting segons el producte o servei que volem promocionar, el públic més adequat segons variables com a interessos, ubicació, edat sexe, etc., decidirem el termini i la quantitat d’impactes òptims per a cada usuari, l’eina de mailing que millor resolgui les nostres necessitats com mailchimp, mailrelay o mailify. Dissenyarem els teus newsletters, redactarem els seus continguts, crearem la landing page més rellevant per a la teva audiència i ens encarregarem de fer l’enviament al moment més adequat.


mantenimiento de página web


Com podràs saber el rendiment que està donant la teva campanya?

A través de les dades que ens de l’eina de mailing escollida i l’eina d’analítica web com Google Analytics, podrem disposar de gran quantitat d’informació útil que ens ajudi a conèixer la tornada sobre la inversió (ROI). Primer de tot coneixerem la dada més rellevant, les conversions: vendes, formularis rebuts, cridades, subscripcions, etc. A partir d’aquí podem anar esmicolant totes aquestes dades al detall, com per exemple quin percentatge d’enviaments han estat oberts pel seu receptor, quants no han pogut ser lliurats, quants s’han donat de baixa o quants han clicat en els nostres continguts del newsletter.
diseño de tienda online


Què més fem

Encara tenim més… una vegada tenim la pàgina web operativa arriba el moment de donar-nos a conèixer. Arriba el torn de l’equip de màrqueting de la nostra agència.Posicionament Web

SEO. T'ajudem a guanyar rellevància a ulls de Google, Analitzarem el teu site i t'explicarem les accions concretes que durem a terme per millorar el posicionament de la teva pàgina web. Tant onpage com offpage. Tot ben clar, perquè puguis entendre el producte que estàs comprant.

Llegir més

Disseny Web

En la nostra agència oferim crear o modificar la teva pàgina web per tal que sigui autogestionable, compatible amb tota classe de dispositius mòbils i indexable i optimitzada per aparèixer a Google.

Llegir més

Social Media

Si estàs interessat a reforçar la imatge de la teva marca a xarxes socials com Facebook o Linkedin tenim just el que necessites. Aconseguirem donar visibilitat a la teva empresa davant als usuaris que més probabilitats tenen d'interessar-se en els productes i serveis que ofereixes.

Llegir més

Analítica Web

Saps que estàs rebent un munt de tràfic, però vols conèixer millor a la teva audiència. Ok, podem ajudar-te. Et mostrarem de manera ordenada totes aquestes dades, com l'origen de la visita, la seva ubicació, el dispositiu, el recorregut dels teus usuaris pels teus continguts, etc. Valuosíssima informació per maximitzar el rendiment del teu tràfic.

Llegir més

Disseny Botiga Online

Dissenyem i desenvolupem botigues online enfocades a la usabilitat i a la conversió amb els millors CMS per ecommerce com WooCommerce, Prestashop i Magento capaços de cobrir tot tipus de necessitats i funcionalitats tant pel venedor com pel comprador.

Llegir més

Manteniment Web

El manteniment d'un pàgina web és essencial per a qualsevol empresa. El manteniment d'una web es divideix en tres vessants: manteniment tècnic, el manteniment de continguts i l'estratègia de màrqueting.

Llegir més


Treballs realitzats