Travessera de Gràcia, 56, 3º 1ª
08006 Barcelona
Travessera de Gràcia
56, 3º 1ª

08006 Barcelona
93.362.48.32
[email protected]
En què podem ajudar-te?
[email protected]Disseny botiga online

Dissenyem i desenvolupem botigues online enfocades a la usabilitat i a la conversió amb els millors CMS per ecommerce com WooCommerce, Prestashop i Magento capaços de cobrir tot tipus de necessitats i funcionalitats.

Totes les nostres tendes online estan dissenyades per generar una experiència d’usuari molt intuïtiva que facilita la navegació per totes les vostres categories i productes. Podràs realitzar totes les gestions del dia a dia de la teva botiga online sense necessitat de tenir coneixements de programació. Pujar i baixar productes, actualitzar preus, modificar tarifes d’enviament o terminis d’entrega o crear una oferta puntual per a la campanya de nadal o per al dia de la mare. En canvi, si desitgeu delegar el manteniment de la botiga online, podem ajudar-vos.
diseño tienda online

Treballs realitzatsAlgunes característiques de les nostres botiguestienda onlineCrea, modifica i elimina els productes del teu ecommerce a qualsevol moment

Estableix els teus tipus d'enviament segons la destinació, preu, pes, etc.

Gestiona la forma de pagament (Pay Pal, transferència, o targeta de crèdit o dèbit)

Fitxes de producte completes, amb opció de triar la informació que es mostrarà en la mateixa (codi de producte, pes, mesures, etc).

Crea cupons i ofertes de descompte puntuals

Enviament d'emails automàtics informant als clients sobre l'estat de la seva comandaACONSEGUEIX NOUS CLIENTS

Després de 7 anys d’experiència, en wbase sabem que no n’hi ha prou que un negoci tingui una botiga online flamant, cal donar-li visibilitat als principals canals on opera el teu públic.

Prepararem una estratègia de posicionament web en cercadors SEO i SEM que comenci a atreure tràfic al seu ecommerce, alhora aportarem credibilitat i proximitat per a la teva marca a les xarxes socials que siguin més adequades per al teu sector com Facebook, Twitter o Linkedin.diseño de tienda online


Què més fem

Encara tenim més… una vegada tenim la pàgina web operativa arriba el moment de donar-nos a conèixer. Arriba el torn de l’equip de màrqueting de la nostra agència.Posicionament Web

SEO. T'ajudem a guanyar rellevància a ulls de Google, Analitzarem el teu site i t'explicarem les accions concretes que durem a terme per millorar el posicionament de la teva pàgina web. Tant onpage com offpage. Tot ben clar, perquè puguis entendre el producte que estàs comprant.

Llegir més

Campanyes a Google Adwords

Som Google Partner. Estem certificats per Google per crear i gestionar campanyes a Google Adwords orientades a la conversió. Tant a la xarxa de cerca com a display.

Llegir més

Social Media

Si estàs interessat a reforçar la imatge de la teva marca a xarxes socials com Facebook o Linkedin tenim just el que necessites. Aconseguirem donar visibilitat a la teva empresa davant als usuaris que més probabilitats tenen d'interessar-se en el que ofereixes.

Llegir més

Analítica Web

Saps que estàs rebent un munt de tràfic, però vols conèixer millor a la teva audiència. Ok, podem ajudar-te. Et mostrarem de manera ordenada totes aquestes dades, com l'origen de la visita, la seva ubicació, el dispositiu, el recorregut dels teus usuaris pels teus continguts, etc. Valuosíssima informació per maximitzar el rendiment del teu tràfic.

Llegir més

Disseny Web

En la nostra agència oferim crear o modificar la teva pàgina web per tal que sigui autogestionable, compatible amb tota classe de dispositius mòbils i indexable i optimitzada per aparèixer a Google.

Llegir més

Manteniment Web

El manteniment d'un pàgina web és essencial per a qualsevol empresa. El manteniment d'una web es divideix en tres vessants: manteniment tècnic, el manteniment de continguts i l'estratègia de màrqueting.

Llegir més