Travessera de Gràcia, 56, 3º 1ª
08006 Barcelona
Travessera de Gràcia
56, 3º 1ª

08006 Barcelona
93.362.48.32
[email protected]
En què podem ajudar-te?
[email protected]Disseny botiga online Prestashop

En Wbase podem proporcionar-vos totes les eines necessàries perquè la vostra botiga online sigui un autèntic èxit, amb aquesta fi utilitzem la plataforma CMS de ecommerce Prestashop, ja que la considerem la millor opció en relació qualitat preu per gestionar botiguees online de grandària petita i mitjana. Realitzem dissenys elegants i atractius a la mesura de les seves necessitats, incloent el suport tècnic i el manteniment continu de la seva botiga online.

L’èxit d’una botigaa online no només es basa a pujar els productes, configurar-los, i asseure’ns a esperar al fet que ens caigui els diners del cel, perquè el nostre ecommerce tingui èxit haurem de seguir diversos passos, des d’oferir un fabulós servei postvenda que ens permeti afermar als nostres clients i otorgar confiança a la nostra marca

Si ningú sap que la nostra botiga existeix, ningú comprarà els nostres productes, així que haurem d’assegurar-nos que els nostres possibles clients ens puguin trobar, per a això utilitzarem l’experiència dels clients i el potencial per augmentar el tràfic durant cada etapa del camí, planificació, disseny, desenvolupament i finalment, en el llançament, Posarem al nostre equip de desenvolupadors de Prestashop, experts en SEO i màrqueting online a la seva disposició.


Els nostres serveis per botigues Prestashop


DISSENY I CREACIÓ

ACTUALITZACIONS DE LA BOTIGA

MILLORA DEL RENDIMENT

MARKETING ONLINE

SUPORT I MANTENIMENTdiseño de tienda onlineDISSENY I CREACIÓ

Des del disseny marquem la diferència amb els vostres competidors, fent que els vostres productes destaquin, la presentació ho és tot en el teu negoci online. La seva marca, els seus productes, i com conduïm als seus clients des de la pàgina d’inici fins a passar per caixa.

Aconseguir marcar la diferència, no és fer simplement que el teu ecommerce es vegi bé. Analitzem al detall els productes del teu catàleg, els de els teus competidors i ens centrem en el teu públic objectiu, com van a trobar-te i com fer que aquestes visites acabin en conversions a clients.
ACTUALITZACIONS DE LA BOTIGA

Per mantenir la teva botiga online permanentment segura i poder beneficiar-te de tots els avantatges que ofereix Prestashop, mantenir-se totalment al dia és alguna cosa essencial, així que serà necessari mantenir el nostre ecommerce totalment actualitzat.

Realitzar les actualitzacions de Prestashop, sense incórrer en pèrdues de dades generant períodes d’inactivitat de la web pot resultar desafiador, tenim personal altament qualificat i amb una àmplia experiència treballant amb Prestashop, així que, per què no deixar aquesta tediosa tasca a les nostres mans?
mantenimiento de página webanalitica web


MILLORA DE RENDIMENT

Una de les pitjors situacions en les quals es pot trobar un possible client de la nostra botiga online, és haver d’esperar durant molta estona al fet que carregui la nostra pàgina. Una velocitat lenta en el seu ecommerce tindrà un impacte negatiu i farà que els clients perdin confiança en la seva marca.

Prestashop és sens dubte la plataforma de ecommerce de codi obert més ràpida en l’actualitat, però una mala configuració o un allotjament inadequat, pot provocar que la nostra botiga online no carregui com cal, des de wbase podem resoldre els seus problemes de rendiment per ajudar-li a fidelitzar i guanyar nous clients.MÀRQUETING ONLINE

Perquè el seu negoci online tingui èxit, hem d’atreure a visitants, Tenim un experimentat equip de SEO amb amplis coneixements per ajudar a la teva botiga online conforme a les directrius dels motors de cerca.

Google adwords pot ser una excel·lent eina per atreure tràfic valuós i potencials compradors al seu ecommerce, però si les seves campanyes no estan correctament configurades i optimitzades poden acabar sent una despesa molt elevada sense rendiment algun, des de wbase podem auditar els seus comptea de PPC o crear campanyes des de zero i gestionar el seu compte regularment.rendimiento posicionamiento webdiseño web


SUPORT I MANTENIMENT

La creació i el posterior llançament del seu negoci online és només el primer pas a l’hora de tenir un negoci online d’èxit. Perquè l’experiència dels usuaris sigui sempre satisfactòria haurem de mantenir al dia tant les versions de Prestashop com de qualsevol mòdul que tinguem instal·lat, així com actualitzar bàner amb contingut fresc per als clients.

La realitat sol ser que els propietaris de negocis online, no poden treballar en el seu negoci i al mateix temps mantenir el ecommerce totalment actualitzat tan sovint com voldrien. Per això des de Wbase oferim un servei complet de manteniment i suport tècnic, perquè la seva pàgina web estigui sempre en òptim estat.Que més fem

Encara tenim més… una vegada tenim la pàgina web operativa arriba el moment de donar-nos a conèixer. Arriba el torn de l’equip de màrqueting de la nostra agència.Posicionament Web

SEO. T'ajudem a guanyar rellevància a ulls de Google, Analitzarem el teu site i t'explicarem les accions concretes que durem a terme per millorar el posicionament de la teva pàgina web. Tant onpage com offpage. Tot ben clar, perquè puguis entendre el producte que estàs comprant.

Llegir més

Campanyes a Google Adwords

Som un orgullós Google Partner. Estem certificats per Google per crear i gestionar campanyes a Google Adwords orientades a la conversió. Tant a la xarxa de cerca com a display.

Llegir més

Social Media

Si estàs interessat a reforçar la imatge de la teva marca a xarxes socials com Facebook o Linkedin tenim just el que necessites. Aconseguirem donar visibilitat a la teva empresa davant als usuaris que més probabilitats tenen d'interessar-se en els productes i serveis que ofereixes.

Llegir més

Analítica Web

Saps que estàs rebent un munt de tràfic, però vols conèixer millor a la teva audiència. Ok, podem ajudar-te. Et mostrarem de manera ordenada totes aquestes dades, com l'origen de la visita, la seva ubicació, el dispositiu, el recorregut dels teus usuaris pels teus continguts, etc. Valuosíssima informació per maximitzar el rendiment del teu tràfic.

Llegir més

Disseny Web

En la nostra agència oferim crear o modificar la teva pàgina web per tal que sigui autogestionable, compatible amb tota classe de dispositius mòbils i indexable i optimitzada per aparèixer a Google.

Llegir més

Manteniment Web

El manteniment d'un pàgina web és essencial per a qualsevol empresa. El manteniment d'una web es divideix en tres vessants: manteniment tècnic, el manteniment de continguts i l'estratègia de màrqueting.

Llegir més


Treballs realitzats