Travessera de Gràcia, 56, 3º 1ª
08006 Barcelona
Travessera de Gràcia
56, 3º 1ª

08006 Barcelona
93.362.48.32
[email protected]
En què podem ajudar-te?
[email protected]Programació web a mida

Desenvolupem aplicacions web a mesura de les teves necessitats. La xarxa interna d’una empresa o intranet és una eina especialitzada per solucionar problemes concrets que es generen en el dia a dia d’un equip de treball a l’hora de compartir i accedir a informació en temps real i des de qualsevol dispositiu.

Si mitjançant els gestors CMS més comuns no és possible disposar de totes les funcionalitats que la teva empresa necessita, els nostres programadors plasmaran les teves idees en codi personalitzat des de zero.
intranet-web-a-medida

“A través de la programació a mesura és possible desenvolupar qualsevol eina via web, que permeti als teus empleats, optimitzar els seus temps, organitzar el seu treball i millorar la rendibilitat i productivitat de l’empresa.”diseño web


Quins avantatges tindré?

Amb aquesta nova eina podrà compartir tota classe de continguts mitjançant l’accés a una xarxa privada per a persones prèviament autoritzades. Des de pujar i descarregar arxius de text, imatge, vídeo o àudio a gestió de comandes, xat i missatgeria interna, facturació, revisió d’inventari, etc. A través de la programació a mida és possible desenvolupar qualsevol eina via web, que permeti als teus treballadors, optimitzar els seus temps, organitzar el seu treball i millorar la rendibilitat i productivitat de l’empresa.

Tots els nostres projectes estan desenvolupats amb bases de dades MySql o SQL Server i programació PHP o ASP per a pàgines web generades dinàmicament.Què més fem

Encara tenim més… una vegada tenim la pàgina web operativa arriba el moment de donar-nos a conèixer. Arriba el torn de l’equip de màrqueting de la nostra agència.Posicionament Web

SEO. T'ajudem a guanyar rellevància a ulls de Google, Analitzarem el teu site i t'explicarem les accions concretes que durem a terme per millorar el posicionament de la teva pàgina web. Tant onpage com offpage. Tot ben clar, perquè puguis entendre el producte que estàs comprant.

Llegir més

Campanyes a Google Adwords

Som un orgullós Google Partner. Estem certificats per Google per crear i gestionar campanyes a Google Adwords orientades a la conversió. Tant a la xarxa de cerca com a display.

Llegir més

Social Media

Si estàs interessat a reforçar la imatge de la teva marca a xarxes socials com Facebook o Linkedin tenim just el que necessites. Aconseguirem donar visibilitat a la teva empresa davant als usuaris que més probabilitats tenen d'interessar-se en els productes i serveis que ofereixes.

Llegir més

Analítica Web

Saps que estàs rebent un munt de tràfic, però vols conèixer millor a la teva audiència. Ok, podem ajudar-te. Et mostrarem de manera ordenada totes aquestes dades, com l'origen de la visita, la seva ubicació, el dispositiu, el recorregut dels teus usuaris pels teus continguts, etc. Valuosíssima informació per maximitzar el rendiment del teu tràfic.

Llegir més

Disseny Web

En la nostra agència oferim crear o modificar la teva pàgina web per tal que sigui autogestionable, compatible amb tota classe de dispositius mòbils i indexable i optimitzada per aparèixer a Google.

Llegir més

Manteniment Web

El manteniment d'un pàgina web és essencial per a qualsevol empresa. El manteniment d'una web es divideix en tres vessants: manteniment tècnic, el manteniment de continguts i l'estratègia de màrqueting.

Llegir més


Treballs realitzats