Travessera de Gràcia, 56, 3º 1ª
08006 Barcelona
Travessera de Gràcia
56, 3º 1ª

08006 Barcelona
93.362.48.32
[email protected]
En què podem ajudar-te?
[email protected]Posicionament web | SEO

Creem campanyes de posicionament web natural SEO que aconsegueixin atreure cap a la pàgina web o ecommerce dels nostres clients, a tot aquest públic que dia a dia expressen la necessitat de trobar un producte o un servei a través de Google. Anys enrere quan la gent tenia una necessitat d’informació acudia al seu directori de paper de pàgines grogues, o a altres cercadors que van tenir el seu moment de glòria, com Altavista o Yahoo. Avui si vols tenir visibilitat a internet, has d’estar a Google.

L’experiència ens ha demostrat que no n’hi ha prou amb aparèixer en el cercador; has d’estar entre els primers. Totes les paraules clau candidates a portar un potencial client han de posicionar entre els 5 primers llocs, que són les que es porten el 76% dels clics en Google.
posicionamiento web seo


Com ho fem

Sabedors que tenim la necessitat de millorar el nostre rànquing en Google t’expliquem com és el nostre pla de treball per complir els teus objectius de posicionament seo.


Auditoria prèvia

Optimització web per cercadors

Informes de posicionament de la web

Auditoria Prèvia

Sabedors de que tenim la necessitat de millorar el rànquing a Google, us explicarem com és el nostre pla de treball per complir els vostres objectius. Farem un anàlisi d’experiència d’usuari i de indexabilitat a Google. Us direm a dia d’avui quines paraules clau us estan portant més tràfic, des de quines pàgines us estan enllaçant i des de quins dispositius us estan visitant.
analitica de tienda onlinemantenimiento de página web


Optimització de la web

L’optimització de la pàgina web inclou accions com la verificació que tot el contingut sigui rastrejable per Googlebot, que el servidor estigui donant uns temps de càrrega òptims o l’accessibilitat des de tota classe de dispositius.

l’optimització onpage revisa l’estructura de la pàgina web, enllaçat intern, URLs, titles, etiquetes html, prominència de paraules clau, continguts duplicats o experiència d’usuari i creació de noves landing pages.

L’optimització offpage és el factor més important dins del posicionament SEO, tindrem en compte la teva estructura d’enllaçat. La quantitat i sobretot qualitat.mantenimiento de página web


Informes de Posicionament

Cada mes us anirem mostrant les dades més rellevants per valorar el rendiment de la campanya de posicionament web SEO i juntament amb el vostre feedback disposarem de la informació necessària per anar millorant la vostra tornada sobre la inversió (ROI), dia a dia.analitica web


Què més fem

Encara tenim més… una vegada tenim la pàgina web operativa arriba el moment de donar-nos a conèixer. Arriba el torn de l’equip de màrqueting de la nostra agència.Posicionament Web

SEO. T'ajudem a guanyar rellevància a ulls de Google, Analitzarem el teu site i t'explicarem les accions concretes que durem a terme per millorar el posicionament de la teva pàgina web. Tant onpage com offpage. Tot ben clar, perquè puguis entendre el producte que estàs comprant.

Llegir més

Campanyes a Google Adwords

Som un orgullós Google Partner. Estem certificats per Google per crear i gestionar campanyes a Google Adwords orientades a la conversió. Tant a la xarxa de cerca com a display.

Llegir més

Social Media

Si estàs interessat a reforçar la imatge de la teva marca a xarxes socials com Facebook o Linkedin tenim just el que necessites. Aconseguirem donar visibilitat a la teva empresa davant als usuaris que més probabilitats tenen d'interessar-se en els productes i serveis que ofereixes.

Llegir més

Analítica Web

Saps que estàs rebent un munt de tràfic, però vols conèixer millor a la teva audiència. Ok, podem ajudar-te. Et mostrarem de manera ordenada totes aquestes dades, com l'origen de la visita, la seva ubicació, el dispositiu, el recorregut dels teus usuaris pels teus continguts, etc. Valuosíssima informació per maximitzar el rendiment del teu tràfic.

Llegir més

Disseny Botiga Online

Dissenyem i desenvolupem botigues online enfocades a la usabilitat i a la conversió amb els millors CMS per ecommerce com WooCommerce, Prestashop i Magento capaços de cobrir tot tipus de necessitats i funcionalitats tant pel venedor com pel comprador.

Llegir més

Manteniment Web

El manteniment d'un pàgina web és essencial per a qualsevol empresa. El manteniment d'una web es divideix en tres vessants: manteniment tècnic, el manteniment de continguts i l'estratègia de màrqueting.

Llegir més


Treballs realitzats