Travessera de Gràcia, 56, 3º 1ª
08006 Barcelona
Travessera de Gràcia
56, 3º 1ª

08006 Barcelona
93.362.48.32
[email protected]
En què podem ajudar-te?
[email protected]Publicitat en Xarxes Socials

Les xarxes socials s’han convertit d’uns anys cap aquí en el principal punt de trobada digital per a milions i milions de persones, i com no podia ser d’una altra manera, les empreses han posat el focus en xarxes socials com Facebook, Instagram, Linkedin i Pinterest que els permeten mostrar els seus productes o serveis a audiències ultrasegmentades per multitud de filtres demogràfics, ubicació, interessos, comportaments, aficions, educació i infinitat més, fins a aconseguir dibuixar un públic objectiu ideal al qual impactar dia a dia, maximitzant les possibilitats de conversió i dotant-nos de pràctiques eines d’analítica per a les seves campanyes, que ens permetran calcular molt fàcilment, el retorn sobre la inversió..
publicidad en redes sociales en barcelona

Què és el que fem


Facebook Ads

Mostra els teus Productes o Serveis a un públic objectiu ultrasegmentat per demografia, ubicació, interessos o comportaments.

Instagram Ads

Aprofita els suports súper visuals d'Instagram Ads per a donar visibilitat a la teva marca en Anuncis d'Stories, Fotos, Vídeos i Col·leccions.

Linkedin Ads

Descobreix totes les funcionalitats B2B de Linkedin i genera interacció amb els perfils professionals que més t'interessin.Facebook Ads –>

Sense cap dubte la major xarxa social del món, amb més de 2.500 milions d’usuaris, ens trobem davant el gran colós del social media, un canal al qual cada dia accedeixen centenars de milions de persones, i que a través de la seva divisió publicitària, Facebook Ads, t’ofereix la possibilitat d’impactar al teu públic objectiu a través filtres extremadament específics, amb atractius suports per a text, imatge, vídeo i àudio que de ben segur cobrirà les expectatives per a tot tipus d’anunciants.publicidad en facebook en barcelona


publicidad en instagram


Instagram Ads

Instagram és la xarxa social que major creixement ha experimentat en els últims anys, en els seus inicis va començar acaparant a un públic més jove, però a poc a poc va anar ampliant el seu espectre, fins a cobrir la totalitat de franges d’edat, com va fer Facebook en el seu moment.

A diferència d’altres xarxes socials, van donar protagonisme absolut a la imatge i posteriorment al vídeo, i a través de la seva plataforma publicitària Instagram Ads, van oferir la possibilitat d’anunciar-se als perfils de més de 600 milions d’usuaris amb multitud de suports, com anuncis en stories, en fotos, en vídeos, en seqüències o anuncis de col·lecció, permetent construir un target ideal amb precisa segmentació per Ubicació, Dades demogràfiques, Interessos o Comportaments.


publicidad en instagram


Linkedin Ads –>

Linkedin porta diversos anys sent la xarxa social líder orientada a les empreses, negocis i treballadors, i com a epicentre de les relacions laborals online, ha aprofitat els més de 600 milions d’usuaris per que a través de la seva plataforma publicitària Linkedin Màrqueting Solutions, puguis donar visibilitat al teu negoci en els perfils d’usuari que més t’interessin segons el càrrec, funció, sector i una multitud més de filtres que converteixen a Linkedin en una de les millors eines de Màrqueting B2B per a contactes qualificats.publicidad en linkedin


Treballs realitzatsQuè més fem

Aún tenemos más… una vez tenemos el sitio web operativo llega el momento de darnos a conocer. Llega el turno del equipo de marketing de nuestra agencia.Posicionament Web

SEO. T'ajudem a guanyar rellevància a ulls de Google, Analitzarem el teu site i t'explicarem les accions concretes que durem a terme per millorar el posicionament de la teva pàgina web. Tant onpage com offpage. Tot ben clar, perquè puguis entendre el producte que estàs comprant.

Leer más

Disseny Web

A la nostra agència oferim crear o modificar la teva pàgina web per tal que sigui autogestionable, compatible amb tota classe de dispositius mòbils i indexable i optimitzada per aparèixer a Google.

Leer más

Social Media

Si estàs interessat a reforçar la imatge de la teva marca a xarxes socials com Facebook o Linkedin tenim just el que necessites. Aconseguirem donar visibilitat a la teva empresa davant als usuaris que més probabilitats tenen d'interessar-se en els productes i serveis que ofereixes.

Leer más

Analítica Web

Saps que estàs rebent un munt de tràfic, però vols conèixer millor a la teva audiència. Ok, podem ajudar-te. Et mostrarem de manera ordenada totes aquestes dades, com l'origen de la visita, la seva ubicació, el dispositiu, el recorregut dels teus usuaris pels teus continguts, etc. Valuosíssima informació per maximitzar el rendiment del teu tràfic.

Leer más

Disseny Botiga Online

Dissenyem i desenvolupem botigues online enfocades a la usabilitat i a la conversió amb els millors CMS per ecommerce com WooCommerce, Prestashop i Magento capaços de cobrir tot tipus de necessitats i funcionalitats tant pel venedor com pel comprador.

Leer más

Manteniment Web

El manteniment d'un pàgina web és essencial per a qualsevol empresa. El manteniment d'una web es divideix en tres vessants: manteniment tècnic, el manteniment de continguts i l'estratègia de màrqueting.

Leer más