Travessera de Gràcia, 56, 3º 1ª
08006 Barcelona
Travessera de Gràcia
56, 3º 1ª

08006 Barcelona
93.362.48.32
[email protected]
En què podem ajudar-te?
[email protected]Campanyes de publicitat a Facebook Ads

 

Ara com ara i des de fa 9 anys Facebook és la xarxa social per excel·lència, amb més de mil milions d’usuaris que cada dia interactuen amb familiars, amics, ex-companys de classe, temes d’interès o amb les seves marques favorites. Si el teu negoci es dedica al sector B2C, est és el canal que necessites per promocionar-te. Els anuncis de Facebook Ads et permet arribar al teu públic objectiu d’una forma molt segmentada, a través de múltiples funcionalitats que facilitaran el compliment dels teus objectius siguin els que siguin.

Vols promocionar les teves noves publicacions en Facebook? Atreure més visites cap a la teva ecommerce? Què més gent descarregui la vostra nova aplicació? Donar a conèixer l’esdeveniment d’empresa que esteu organitzant? La publicitat de Facebook Ads està pensada per cobrir totes aquestes necessitats.
facebook ads


pay per click ppc


Què farem per tu?

Generar interacció amb les teves publicacions. Si tens una gran notícia que donar a la teva comunitat de seguidors, nosaltres et podem ajudar a fer-la arribar al màxim de persones i promoure la seva viralització.

Ampliar la comunitat de seguidors de la teva pàgina d'empresa. Et podem ajudar al fet que a poc a poc la teva marca guanyi popularitat entre els usuaris de Facebook. Més likes, Més shares, Més vendes.

Augment de tràfic i conversions a la teva pàgina web. A través dels anuncis en Facebook, redirigirem al públic que ha vist el teu anunci a les landing page amb els serveis i productes que més visibilitat us interessa que tinguin.

Augmentar el número de descàrregues de la teva nova app. Heu estrenat una nova app i necessiteu que es faci popular entre les mamàs de 25 a 45 anys. Amb facebook podem.

Augmentar el nombre de reproduccions del teu nou vídeo. Heu realitzat un nou vídeo corporatiu presentant els nous serveis que ofereix la vostra empresa aquest any. A través dels anuncis en Facebook li donarem difusió entre el vostre públic objectiu.

Atreure assistents al teu proper esdeveniment. Aquesta setmana llanceu al mercat un nou producte molt competitiu i heu organitzat un esdeveniment en un hotel de Barcelona. Ens encarregarem de donar a conèixer l'esdeveniment de presentació als vostres seguidors i a altres usuaris de facebook amb interessos similars.


pay per click ppc

Què més fem

Encara tenim més… una vegada tenim la pàgina web operativa arriba el moment de donar-nos a conèixer. Arriba el torn de l’equip de màrqueting de la nostra agència.Disseny Web

En la nostra agència oferim crear o modificar la teva pàgina web per tal que sigui autogestionable, compatible amb tota classe de dispositius mòbils i indexable i optimitzada per aparèixer a Google.

Llegir més

Campanyes a Google Adwords

Som un orgullós Google Partner. Estem certificats per Google per crear i gestionar campanyes a Google Adwords orientades a la conversió. Tant a la xarxa de cerca com a display.

Llegir més

Social Media

Si estàs interessat a reforçar la imatge de la teva marca a xarxes socials com Facebook o Linkedin tenim just el que necessites. Aconseguirem donar visibilitat a la teva empresa davant als usuaris que més probabilitats tenen d'interessar-se en els productes i serveis que ofereixes.

Llegir més

Posicionament Web

SEO. T'ajudem a guanyar rellevància a ulls de Google, Analitzarem el teu site i t'explicarem les accions concretes que durem a terme per millorar el posicionament de la teva pàgina web. Tant onpage com offpage. Tot ben clar, perquè puguis entendre el producte que estàs comprant.

Llegir més

Disseny Botiga Online

Dissenyem i desenvolupem botigues online enfocades a la usabilitat i a la conversió amb els millors CMS per ecommerce com WooCommerce, Prestashop i Magento capaços de cobrir tot tipus de necessitats i funcionalitats tant per al venedor com per al comprador.

Llegir més

Manteniment Web

El manteniment d'un pàgina web és essencial per a qualsevol empresa. El manteniment d'una web es divideix en tres vessants: manteniment tècnic, el manteniment de continguts i l'estratègia de màrqueting.

Llegir més


Treballs realitzats