Travessera de Gràcia, 56, 3º 1ª
08006 Barcelona
Travessera de Gràcia
56, 3º 1ª

08006 Barcelona
93.362.48.32
[email protected]
En què podem ajudar-te?
[email protected]Marketing de Continguts

Fa uns anys que no parem d’escoltar que el contingut és el rei a internet i nosaltres com agència només podem ratificar-ho i convidar-vos a tots els propietaris de pàgines web, botigues online, blogs, xarxes socials, fòrums o qualsevol tipus de mitjà sigui la temàtica que sigui, que feu una inversió decidida en creació de Continguts de qualitat, personalitzats per a cada suport i per a cada públic.

La comunicació efectiva és una eina molt poderosa en un entorn online saturat d’informació en el qual és essencial fer-se escoltar i aconseguir transmetre el missatge més adequat als usuaris que ens visiten siguin clients recurrents, leads potencials o visites casuals que busquen una font d’informació de referència. Un bon contingut captarà l’atenció de l’usuari, disparant el CTR i augmentant la possibilitat d’engagement, multiplicant la nostra visibilitat a Google i  a les principals Xarxes Socials.
creacion de contenidos

Què fem


Continguts corporatius

Creem continguts originals per a la teva nova pàgina web que captin l'atenció dels teus usuaris.

Continguts pel teu blog

T'ajudem a gestionar el calendari editorial del teu blog, generant continguts atractius i específics pel teu sector.

Creació de notes de premsa

Donarem visibilitat a un producte, servei o esdeveniment que consideris que pugui tenir repercussió a mitjans de comunicació.

Contingut per a xarxes socials

Professionalitza la comunicació amb els teus usuaris per a cadascun dels teus canals socials: Facebook, Instagram i Linkedin.Continguts corporatius

Quan es projecta la creació o actualització d’una nova pàgina web, cal dissenyar una arquitectura de continguts. Per això és essencial seleccionar els redactors de continguts més adequats per al sector del teu negoci i que en comunicació directa amb la vostra empresa es generaran els missatges ideals per a cada públic i secció.contenidos corporativoscreacion contenidos blog

Continguts pel teu blog

El blog de la web és la porta entrada pel teu negoci en internet. Diem això de “porta d’entrada” per diversos motius. El blog té multitud de raons de ser i segur que alguns t’interessa. Si vols mostrar l’expertise en el teu sector, el canal més adequat seria redactar un post desenvolupant les experiències més rellevants . Si vols donar a conèixer els esdeveniments en què participa la teva empresa, el blog corporatiu també seria el canal adequat, si vols mantenir informats als subscriptors de totes les novetats, sobre productes i/o serveis el blog combinat amb una campanya d’email màrqueting pot arribar a ser extremadament efectiu. Però anem encara més enllà.

El blog és l’eina de captació de trànsit per excel·lència per a qualsevol web, un text desenvolupat per un professional, acuradament maquetat i editat amb imatges, il·lustracions i/o vídeo és un ferm candidat a aconseguir l’anhelada viralitat i aconseguir multiplicar la seva visibilitat, regalant-te una gran autoritat i aconseguint reforçar el teu perfil d’enllaçat gràcies als mitjans que de ben segur et referenciaran.


Lládo Comunicación

Partner de Redacció de Continguts


creacion contenidos blog


Creació de notes de premsa a mitjans de comunicació

Si necessites donar visibilitat a un producte, servei o esdeveniment que consideris que pugui tenir repercussió a mitjans de comunicació, tens la possibilitat de donar-li sortida a través de notes de premsa. Un cop valorem en base de la nostra experiència si el contingut és noticiable, contactarem amb els principals mitjans digitals tant genèrics com específics del teu sector, i aconseguirem que es facin ressò en els seus respectius portals aconseguint la major repercussió possible.creacion nota de prensacontenidos para redes sociales


Continguts per a les teves xarxes socials

Avui dia ja ningú discuteix la importància de les xarxes socials com un dels principals canals de comunicació, i donat les grans comunitats de followers que dia rere dia creixen a Facebook, Instagram o Linkedin, les empreses han entès la necessitat de modular missatges específics per a cada tipus d’audiència, per això t’oferim la possibilitat de fer arribar als teus seguidors treballats continguts que t’ajudin a viralitzar, fidelitzar i el més important, convertir 😉


contenidos para redes sociales

Treballs realitzatsQuè més fem

Encara tenim més… una vegada tenim la pàgina web operativa arriba el moment de donar-nos a conèixer. Arriba el torn de l’equip de màrqueting de la nostra agència.Posicionament Web

SEO. T'ajudem a guanyar rellevància a ulls de Google, Analitzarem el teu site i t'explicarem les accions concretes que durem a terme per millorar el posicionament de la teva pàgina web. Tant onpage com offpage. Tot ben clar, perquè puguis entendre el producte que estàs comprant.

Leer más

Disseny Web

A la nostra agència oferim crear o modificar la teva pàgina web per tal que sigui autogestionable, compatible amb tota classe de dispositius mòbils i indexable i optimitzada per aparèixer a Google.

Leer más

Social Media

Si estàs interessat a reforçar la imatge de la teva marca a xarxes socials com Facebook o Linkedin tenim just el que necessites. Aconseguirem donar visibilitat a la teva empresa davant als usuaris que més probabilitats tenen d'interessar-se en els productes i serveis que ofereixes.

Leer más

Analítica Web

Saps que estàs rebent un munt de tràfic, però vols conèixer millor a la teva audiència. Ok, podem ajudar-te. Et mostrarem de manera ordenada totes aquestes dades, com l'origen de la visita, la seva ubicació, el dispositiu, el recorregut dels teus usuaris pels teus continguts, etc. Valuosíssima informació per maximitzar el rendiment del teu tràfic.

Leer más

Disseny Botiga Online

Dissenyem i desenvolupem botigues online enfocades a la usabilitat i a la conversió amb els millors CMS per ecommerce com WooCommerce, Prestashop i Magento capaços de cobrir tot tipus de necessitats i funcionalitats tant pel venedor com pel comprador.

Leer más

Manteniment Web

El manteniment d'un pàgina web és essencial per a qualsevol empresa. El manteniment d'una web es divideix en tres vessants: manteniment tècnic, el manteniment de continguts i l'estratègia de màrqueting.

Leer más