Travessera de Gràcia, 56, 3º 1ª
08006 Barcelona
Travessera de Gràcia
56, 3º 1ª

08006 Barcelona
93.362.48.32
[email protected]
En què podem ajudar-te?
[email protected]Disseny de pàgines web

Disseny i desenvolupament de pàgines web responsive totalment enfocades a la usabilitat i als vostres objectius de conversió. En la nostra agència oferim crear o modificar la teva pàgina web amb tal que sigui autogestionable, compatible amb tota classe de dispositius mòbils i indexable i optimitzada per aparèixer a Google.

A més d’oferir una imatge atractiva que aconsegueixi captar l’atenció de la persona que ens visita, és vital que amb un primer cop d’ull pugui tenir clar que fem i que oferim. Una pàgina web orientada a la usabilitat amb una estructura clara que canalitzi les nostres visites cap a on ens interessa. Al número de telèfon? Al formulari de contacte? Al carret de la compra de la teva botiga online?. Cada empresa té uns objectius, i la nostra pàgina web ha de ser l’eina que ens ajudi a aconseguir-los.

diseño web

Treballs realitzats
Com ho fem


Recollida d'informació

Maquetació del projecte

Programació web
Recollim informació

Primer de tot comentarem en persona, per videoconferència o telèfon, la idea que teniu, la vostra filosofia, peculiaritats del sector, com és la vostra competència i les necessitats més recurrents de la gent que us contacta.analitica de tienda onlinecreacion de pagina web


Maquetació del projecte

Amb tota aquesta informació els nostres dissenyadors i especialistes en experiència d’usuari ja poden començar a donar forma al projecte. Prepararem una proposta inicial que ens serveixi per acordar un línia de disseny i seguir desenvolupant la resta de continguts.


creacion de pagina web


Programació web

Una vegada hem acordat una estructura i un disseny, arriba el torn de l’equip de programació. Totes les idees s’implemente per aconseguir un projecte de qualitat que es converteixi en l’eix de la teva empresa a internet. Des d’un projecte basat en gestor de continguts per a web, com WordPress, Joomla o Drupal fins a un desenvolupament a mida responsive adaptat a les teves necessitats.mantenimiento pagina web


Disseny Web

En la nostra agència oferim crear o modificar la teva pàgina web per tal que sigui autogestionable, compatible amb tota classe de dispositius mòbils i indexable i optimitzada per aparèixer a Google.

Llegir més

Campanyes a Google Adwords

Som un orgullós Google Partner. Estem certificats per Google per crear i gestionar campanyes a Google Adwords orientades a la conversió. Tant a la xarxa de cerca com a display.

Llegir més

Social Media

Si estàs interessat a reforçar la imatge de la teva marca a xarxes socials com Facebook o Linkedin tenim just el que necessites. Aconseguirem donar visibilitat a la teva empresa davant als usuaris que més probabilitats tenen d'interessar-se en els productes i serveis que ofereixes.

Llegir més

Analítica Web

Saps que estàs rebent un munt de tràfic, però vols conèixer millor a la teva audiència. Ok, podem ajudar-te. Et mostrarem de manera ordenada totes aquestes dades, com l'origen de la visita, la seva ubicació, el dispositiu, el recorregut dels teus usuaris pels teus continguts, etc. Valuosíssima informació per maximitzar el rendiment del teu tràfic.

Llegir més

Disseny Botigues Online

Dissenyem i desenvolupem botigues online enfocades a la usabilitat i a la conversió amb els millors CMS per ecommerce com WooCommerce, Prestashop i Magento capaços de cobrir tot tipus de necessitats i funcionalitats tant pel venedor com pel comprador.

Llegir més

Manteniment Web

El manteniment d'un pàgina web és essencial per a qualsevol empresa. El manteniment d'una web es divideix en tres vessants: manteniment tècnic, el manteniment de continguts i l'estratègia de màrqueting.

Llegir més