Travessera de Gràcia, 56, 3º 1ª
08006 Barcelona
Travessera de Gràcia
56, 3º 1ª

08006 Barcelona
93.362.48.32
[email protected]
En què podem ajudar-te?
[email protected]

Com millorarem la Presència Online de la teva Empresa de Construcció i Reformes? T'ho expliquem.

1. MOSTRA TOTS ELS TEUS SERVEIS

Mostreu tots els serveis que oferiu en atractives seccions enfocades a la usabilitat i a la contactación de possibles clients.


3. TRANSMET MODERNITAT

Ofereix als teus potencials clients una imatge de modernitat, aprofitant al màxim totes les funcionalitats de les noves tendències en disseny web.


2. WEB OPTIMITZADA

Els usuaris ens visiten des de tota classe de dispositius, millora l'experiència d'usuari per a mòbils, tablets, portàtils i ordinadors de sobretaula.


4. CAPTACIÓ DE CLIENTS

Potenciem la Captació de Clients a través d'internet amb Campanyes de Posicionament web SEO i Google Ads enfocades a la conversió.


1. MOSTREU TOTS ELS VOSTRES SERVEIS

Mostreu tots els serveis que oferiu en atractives seccions enfocades a la usabilitat i a la contactació de possibles clients.


2. WEB OPTIMITZADA

Els usuaris ens visiten des de tota classe de dispositius, millora l'experiència d'usuari per a mòbils, tablets, portàtils i ordinadors de sobretaula. .


3. TRANSMET MODERNITAT

Ofereix als teus potencials clients una imatge de modernitat, aprofitant al màxim totes les funcionalitats de les noves tendències en disseny web.


4. CAPTACIÓ DE CLIENTS

Potenciem la Captació de Clients a través d'internet amb Campanyes de Posicionament web SEO i Google Ads enfocades a la conversió.Demana el teu pressupost en 20 segons 🙂


pagina-web-construccion-reformas

Mira les opcions que tenim per a tu

 

Sabedors de que la pàgina web és el pilar fonamental de la presència online d’una empresa, us oferim les següents opcions per a ajudar-vos a resoldre les necessitats de la vostra empresa de construcció i reformes.
Demana el teu pressupost en 20 segons 🙂


Treballsrealitzats de Construcció i ReformesExpliqueu tot el que feu en Atractives Pàgines de Serveis

Optimitzem l'experiència d'usuari de la vostra pàgina web

Mostreu les Obres Realitzades en un Preciós Portfolio

Capta nous clients amb Posicionament SEO i Google AdsAtractives pàgines de serveis

Mostra tots els serveis que ofereixes per a particulars i empreses en atractives pàgines de serveis. Obra nova? Reformes? Rehabilitacions? Instal·lacions? Organitzarem tots els vostres continguts de manera clara i simplificada prevalent el disseny i la usabilitat.pagina web construccion y reformas


experiencia de usuario


Optimitzem l’experiència d’usuari

Crearem una arquitectura lògica i simplificada que desglossi tots els continguts de la pàgina per tal de facilitar la navegació als usuaris i conduir-los cap a les àrees de conversió; què és el que ens interessa? un formulari de sol·licitud de pressupost? o una trucada demanant més informació dels vostres serveis? Dissenyem experiències d’usuari senzilles tant per a ordinadors de sobretaula i portàtils com tot tipus dispositius mòbils.


experiencia de usuario


Captació de nous clients a internet

Comenceu a captar nous clients interessats en els vostres serveis. Aconseguirem donar visibilitat a la vostra empresa a través de l’estratègia de màrqueting online més adequada. Posicionament SEO, Campanyes a Google Ads, Email Màrqueting, Publicitat a Marketplaces específics per a Construcció i Reformes. Pregunteu-nos i us recomanarem el canal més adequat!captacion clientes google


portfolio obras realizadas


Obres realitzades en un preciós portfoli

Dissenyarem un atractiu portfoli en el qual podreu mostrar cadascuna de les noves obres realitzades amb atractives fitxes de producte. L’usuari interessat en els vostres serveis fàcilment podrà filtrar per categories i veure les vostres obres realitzades en un instant: Cuines, lavabos, façanes, obres noves, rehabilitacions completes, el que vulgueu!


portfolio obras realizadas


Qué Més Fem

Encara tenim més… una vegada tenim la pàgina web operativa arriba el moment de donar-nos a conèixer. Arriba el torn de l’equip de màrqueting de la nostra agència.Posicionament Web

SEO. T'ajudem a guanyar rellevància a ulls de Google, Analitzarem la teva web i t'explicarem les accions concretes que durem a terme per a millorar el posicionament de la teva pàgina web. Tant onpage com offpage. Explicat tot clar perquè puguis entendre el producte que estàs comprant.

Leer más

Disseny Web

En la nostra agència oferim crear o modificar la teva pàgina web per tal que sigui autogestionable, compatible amb tota classe de dispositius mòbils i indexable i optimitzada per aparèixer a Google.

Leer más

Analítica Web

Saps que estàs rebent un munt de tràfic, però vols conèixer millor a la teva audiència. Ok, podem ajudar-te. Et mostrarem de manera ordenada totes aquestes dades, com l'origen de la visita, la seva ubicació, el dispositiu, el recorregut dels teus usuaris pels teus continguts, etc. Valuosíssima informació per maximitzar el rendiment del teu tràfic.

Leer más

Campanyes a Google Ads

Som un orgullós Google Partner. Estem certificats per Google per crear i gestionar campanyes a Google Adwords orientades a la conversió. Tant a la Xarxa de Cerca, com Shopping i Display.

Leer más

Disseny Botigues Online

Dissenyem i desenvolupem botigues online enfocades a la usabilitat i a la conversió amb els millors CMS per ecommerce com WooCommerce, Prestashop i Magento capaços de cobrir tot tipus de necessitats i funcionalitats tant pel venedor com pel comprador.

Leer más

Manteniment Web

El manteniment d'un pàgina web és essencial per a qualsevol empresa. El manteniment d'una web es divideix en tres vessants: manteniment tècnic, el manteniment de continguts i l'estratègia de màrqueting.

Leer más