Travessera de Gràcia, 56, 3º 1ª
08006 Barcelona
Travessera de Gràcia
56, 3º 1ª

08006 Barcelona
93.362.48.32
[email protected]
En què podem ajudar-te?
[email protected]Manteniment pàgines web

El manteniment d’una pàgina web és essencial per a qualsevol empresa. El manteniment d’una web es divideix en tres vessants: manteniment tècnic, manteniment continguts i estratègia de màrqueting online. És un tamboret de tres potes, cap pot fallar o el projecte es desequilibra.

Tal vegada el manteniment tècnic sigui el més evident, i per tant el més implantat en les empreses des dels inicis d’internet, però des que hem entrat en l’era de Google, tots hem hagut de saber adaptar-nos a les directrius de qualitat, i entendre que ja no tot val, i des de la irrupció dels filtradors de contingut de Google Panda el contingut s’ha convertit en el rei indiscutible d’internet. Poc importa tenir un servidor dedicat, una pàgina web o un botiga online dissenyada amb cura, si després els teus continguts no s’actualitzen i romanen estàtics en el temps. Aquesta web estarà condemnada a l’ostracisme en els rànquings de Google.

mantenimiento de página web

Com ho fem

El mantenir una pàgina web s’ha convertit en un concepte molt més ampli i t’ho expliquem a continuació.Manteniment tècnic

Revisió periòdica del correcte funcionament del codi i totes les seves funcionalitats en tota classe de dispositius. Gestió d'incidències de seguretat i realització de còpies de seguretat. Configuració del servidor per millorar el seu rendiment. Renovació de funcionalitats degudes al pas del temps (enllaços trencats, nous widgets per a xarxes socials, actualització de plugins). Assessoria sobre noves funcionalitats recomanades per a la seva página web o ecommerce.

1

Actualització de continguts

Modificar, afegir o eliminar tota classe de continguts sigui text, imatge o vídeo. Creació de noves pàgines de continguts.

2

Estratègia de màrqueting online

Creació de campanya de posicionament web SEO Creació i gestió de campanya a Google Adwords (SEM/PPC) Creació i gestió de campanya a Facebook Ads Creació i gestió de campanya a Likedin Ads Construcció de marca a xarxes socials Campanya d'email màrqueting

3

Què més fem

Encara tenim més… una vegada tenim la pàgina web operativa arriba el moment de donar-nos a conèixer. Arriba el torn de l’equip de màrqueting de la nostra agència.Disseny Web

En la nostra agència oferim crear o modificar la teva pàgina web per tal que sigui autogestionable, compatible amb tota classe de dispositius mòbils i indexable i optimitzada per aparèixer a Google.

Llegir més

Campanyes a Google Adwords

Som un orgullós Google Partner. Estem certificats per Google per crear i gestionar campanyes a Google Adwords orientades a la conversió. Tant a la xarxa de cerca com a display.

Llegir més

Social Media

Si estàs interessat a reforçar la imatge de la teva marca a xarxes socials com Facebook o Linkedin tenim just el que necessites. Aconseguirem donar visibilitat a la teva empresa davant als usuaris que més probabilitats tenen d'interessar-se en els productes i serveis que ofereixes.

Llegir més

Analítica Web

Saps que estàs rebent un munt de tràfic, però vols conèixer millor a la teva audiència. Ok, podem ajudar-te. Et mostrarem de manera ordenada totes aquestes dades, com l'origen de la visita, la seva ubicació, el dispositiu, el recorregut dels teus usuaris pels teus continguts, etc. Valuosíssima informació per maximitzar el rendiment del teu tràfic.

Llegir més

Disseny Botigues Online

Dissenyem i desenvolupem botigues online enfocades a la usabilitat i a la conversió amb els millors CMS per ecommerce com WooCommerce, Prestashop i Magento capaços de cobrir tot tipus de necessitats i funcionalitats tant pel venedor com pel comprador.

Llegir més

Manteniment Web

El manteniment d'un pàgina web és essencial per a qualsevol empresa. El manteniment d'una web es divideix en tres vessants: manteniment tècnic, el manteniment de continguts i l'estratègia de màrqueting.

Llegir més


Treballs realitzats