Travessera de Gràcia, 56, 3º 1ª
08006 Barcelona
Travessera de Gràcia
56, 3º 1ª

08006 Barcelona
93.362.48.32
[email protected]
En què podem ajudar-te?
[email protected]Creació i gestió de xarxes socials per a empresa

Des de la irrupció de les xarxes socials en l’escena mundial, han estat milions i milions les persones que s’han anat registrant en unes o unes altres segons els seus interessos. Tothom ha anat incorporant en la seva rutina gairebé diària el revisar l’actualitat en Facebook dels seus amics, marques i blogs. Pujar les fotos dels teus moments favorits a Instagram. Seguir el que diuen els teus ídols a Twitter, o posar-se a buscar oportunitats laborals a Linkedin. És un fenomen que ha arribat per quedar-se i les empreses ho saben. És imperatiu que les empreses crein i gestionin la seva presència a xarxes socials i dominin un canal de comunicació que cada vegada utilitzen més els seus clients.
social media

Com ho fem


Què és el que farem?

Com sabrem el rendiment que està donant la nostra campanya?Què és el que farem?

És ben sabut que a les xarxes socials no n’hi ha prou amb crear un perfil i deixar-ho abandonat a la seva sort esperant que et ploguin els contactes… A wbase estem acostumats a tractar amb les comunitats dels nostres clients, generant debat i interacció entre els seus membres. La nostra estratègia de inbound maketing permet que els nostres missatges i continguts captin l’atenció dels usuaris generant una viralitat que faciliti el creixement de la nostra comunitat.gestion redes sociales


gestión de redes sociales


Com sabrem el rendiment que està donant la nostra campanya?

Afortunadament en màrqueting digital pràcticament qualsevol acció és quantificable, i les teves campanyes a xarxes socials no són l’excepció. A través de les pròpies eines d’analítica que ofereixen les mateixes xarxes socials com Facebook Insights o Twitter Analytics i altres eines de tercers com Iconosquare per Instagram o l’omnipresent Buffer. Agitant tot aquest còctel d’informació, et garantim un informe clar i senzill que sintetitzi totes les dades d’interès sobre la teva activitat a les xarxes socials.

gestión de redes sociales


Què més fem

Encara tenim més… una vegada tenim la pàgina web operativa arriba el moment de donar-nos a conèixer. Arriba el torn de l’equip de màrqueting de la nostra agència.Posicionament Web

SEO. T'ajudem a guanyar rellevància a ulls de Google, Analitzarem el teu site i t'explicarem les accions concretes que durem a terme per millorar el posicionament de la teva pàgina web. Tant onpage com offpage. Tot ben clar perquè puguis entendre el producte que estàs comprant.

Llegir més

Disseny Web

A la nostra agència oferim crear o modificar la teva pàgina web amb tal que sigui autogestionable, compatible amb tota classe de dispositius mòbils i indexable i optimitzada per aparèixer a Google.

Llegir més

Analítica Web

Saps que estàs rebent un munt de tràfic, però vols conèixer millor a la teva audiència. Ok, podem ajudar-te. Et mostrarem de manera ordenada totes aquestes dades, com l'origen de la visita, la seva ubicació, el dispositiu, el recorregut dels teus usuaris pel teu continguts, etc. Valuosíssima informació per maximitzar el rendiment del teu tràfic.

Llegir més

Campanyes a Google Adwords

Som un orgullós Google Partner. Estem certificats per Google per crear i gestionar campanyes a Google Adwords orientades a la conversió. Tant a la xarxa de cerca com a display.

Llegir més

Disseny Botiga Online

Dissenyem i desenvolupem botigues online enfocades a la usabilitat i a la conversió amb els millors CMS per ecommerce com WooCommerce, Prestashop i Magento capaços de cobrir tot tipus de necessitats i funcionalitats tant pel venedor com pel comprador.

Llegir més

Manteniment Web

El manteniment d'un pàgina web és essencial per a qualsevol empresa. El manteniment d'una web es divideix en tres vessants: manteniment tècnic, el manteniment de continguts i l'estratègia de màrqueting.

Llegir més


Treballs realitzats