Travessera de Gràcia, 56, 3º 1ª
08006 Barcelona
Travessera de Gràcia
56, 3º 1ª

08006 Barcelona
93.362.48.32
[email protected]
En què podem ajudar-te?
[email protected]


Disseny de pàgines web a Terrassa

La pàgina web per a una empresa, ha de ser la zona zero del seu ecosistema digital, l’eix que vertebri totes les estratègies de captació de clients a través d’internet, des del posicionament SEO a les campanyes a Google Ads, les comunicacions periòdiques amb els clients a través d’Email Màrqueting o les Promocions que alimenten a les vostres Xarxes Socials.

La web és l’origen de tot en el núvol i ha de tenir l’atenció que es mereix. A la nostra agència oferim servei per a tot el Vallés, ajudant a millorar la presència online del vostre negoci i a rentabilitzar la inversió en publicitat online.diseño web terrassa

Treballs Realitzats
Què farem per tu


Una imatge moderna i cuidada

Accessibilitat y Usabilitat per a la teva web

Potència la captació de clients Web
Una imatge moderna i cuidada

Dissenyarem una pàgina web atractiva, sòbria i elegant d’acord am les tendències actuals de l’entorn web, potenciant la vostra imatge corporativa i traient el màxim profit a les noves funcionalitats que ofereixen les eines de desenvolupament web i adaptant-les a les vostres necessitats específiques de marca.diseño-web-interfaz-terrassa

creacion de pagina web


Ofereix accessibilitat i usabilitat

Desenvoluparem una arquitectura de continguts lògica, emfatitzant la usabilitat i accessibilitat per a tot tipus d’usuaris, facilitant la navegació des de tota mena de dispositius (mòbils, tablets, portàtils, ordinadors de sobretaula…) cap a les zones de conversió que més us interessen, un formulari de correu?, un producte destacat?, una trucada telefònica potser?


creacion de pagina web


El tresor més preuat: Captació de clients

Una vegada tens una web amb un disseny cuidat, accessible i amb una usabilitat amable per a qui ens visita, és el moment d’augmentar el trànsit útil amb estratègies de captació com el Posicionament SEO o les Campanyes a Google Ads i traduir-lo en objectius empresarials: Sol·licituds d’informació?, Subscripcions a serveis? Vendes? 😉mantenimiento pagina web


Què més fem

Encara tenim més… una vegada tenim la pàgina web operativa arriba el moment de donar-nos a conèixer. Arriba el torn de l’equip de màrqueting de la nostra agència.Disseny Web

En la nostra agència oferim crear o modificar la teva pàgina web per tal que sigui autogestionable, compatible amb tota classe de dispositius mòbils i indexable i optimitzada per aparèixer a Google.

Llegir més

Campanyes a Google Adwords

Som un orgullós Google Partner. Estem certificats per Google per crear i gestionar campanyes a Google Adwords orientades a la conversió. Tant a la xarxa de cerca com a display.

Llegir més

Social Media

Si estàs interessat a reforçar la imatge de la teva marca a xarxes socials com Facebook o Linkedin tenim just el que necessites. Aconseguirem donar visibilitat a la teva empresa davant als usuaris que més probabilitats tenen d'interessar-se en els productes i serveis que ofereixes.

Llegir més

Analítica Web

Saps que estàs rebent un munt de tràfic, però vols conèixer millor a la teva audiència. Ok, podem ajudar-te. Et mostrarem de manera ordenada totes aquestes dades, com l'origen de la visita, la seva ubicació, el dispositiu, el recorregut dels teus usuaris pels teus continguts, etc. Valuosíssima informació per maximitzar el rendiment del teu tràfic.

Llegir més

Disseny Botigues Online

Dissenyem i desenvolupem botigues online enfocades a la usabilitat i a la conversió amb els millors CMS per ecommerce com WooCommerce, Prestashop i Magento capaços de cobrir tot tipus de necessitats i funcionalitats tant pel venedor com pel comprador.

Llegir més

Manteniment Web

El manteniment d'un pàgina web és essencial per a qualsevol empresa. El manteniment d'una web es divideix en tres vessants: manteniment tècnic, el manteniment de continguts i l'estratègia de màrqueting.

Llegir més