Travessera de Gràcia, 56, 3º 1ª
08006 Barcelona
Travessera de Gràcia
56, 3º 1ª

08006 Barcelona
93.362.48.32
[email protected]
En què podem ajudar-te?
[email protected]


Pàgina web per a advocats

Aprofita totes les possibilitats que ofereixen els nous gestors de continguts web i comença a oferir una imatge moderna i renovada als usuaris que visiten la pàgina web del teu despatx d’advocats. Mostra tots els teus serveis amb elegància i sobrietat, presenta els curriculums dels socis en atractives fitxes, Comparteix el teu expertise en el sector al teu blog corporatiu i millora la captació de leads a través d’estratègies personalitzades de màrqueting online.Transmet modernitat i millora la usabilitat de la teva pàgina web.

Comença a captar nous clients a través de Google (SEO i Google Ads).

Acosta't als teus clients a través de les xarxes socials i l'email màrqueting.


pagina web abogados

Cóm ho farem?


Sedueix als teus usuaris

Comparteix la teva experiència en la matèria

Facilita la contactació a qui et visita

Capta nous clients

Manté informats als teus clientsSedueix als teus usuaris des del primer moment

 

Explica la història del teu despatx, quins són els objectius del bufet, mostra les teves instal·lacions, presenta als membres del teu equip i detalla quins són les teves àrees d’especialització d’una manera atractiva i estructurada que ajudi fàcilment a fer-se una idea del servei que ofereixes.enamora a tus usuarios web


abogados con experienciaComparteix la teva experiència en la matèria

 

Comenta els teus casos d’èxit, comparteix les ressenyes dels teus clients, o utilitza el teu blog corporatiu per comentar els temes d’actualitat en el teu sector. Aprofita el teu web per demostrar el coneixement del teu equip en especialitats concretes.


abogados con experiencia


Facilita la contactació a qui et visita

 

Un cop reps una visita al teu web, és essencial conduir-la cap a les zones de conversió que més t’interessin. Per exemple a emplenar un formulari de contacte, a utilitzar un xat en directe o a realitzar una trucada.captacion de clientes


nuevos clientes


Capta nous clients amb el teu web

 

T’ajudarem a triar l’estratègia de màrqueting online més adequada per al teu despatx, segons el canal que utilitzin els teus potencials clients per buscar el servei que estàs oferint. Google, Email màrqueting, Youtube, Facebook, Linkedin, etc.


consigue nuevos clientes


Manté informats als teus clients

 

Sabedors de la importància de mantenir un contacte proper amb els clients, et mostrarem els canals ideals per comunicar les teves novetats, compartir la participació del teu equip en esdeveniments o jornades informatives o simplement incentivar noves oportunitats de venda entre els subscriptors de la teva base de dades de mailing.


informa a tus clientes


Què Més Fem

Encara tenim més… una vegada tenim la pàgina web operativa arriba el moment de donar-nos a conèixer. Arriba el torn de l’equip de màrqueting de la nostra agència.Posicionament Web

SEO. T'ajudem a guanyar rellevància a ulls de Google, Analitzarem el teu site i t'explicarem les accions concretes que durem a terme per millorar el posicionament de la teva pàgina web. Tant onpage com offpage. Tot ben clar, perquè puguis entendre el producte que estàs comprant.

Leer más

Campanyes a Google Ads

Som un orgullós Google Partner. Estem certificats per Google per crear i gestionar campanyes a Google Adwords orientades a la conversió. Tant a la xarxa de cerca com a display.

Leer más

Analítica Web

Saps que estàs rebent un munt de tràfic, però vols conèixer millor a la teva audiència. Ok, podem ajudar-te. Et mostrarem de manera ordenada totes aquestes dades, com l'origen de la visita, la seva ubicació, el dispositiu, el recorregut dels teus usuaris pels teus continguts, etc. Valuosíssima informació per maximitzar el rendiment del teu tràfic.

Leer más

Social Media

Si estàs interessat a reforçar la imatge de la teva marca a xarxes socials com Facebook o Linkedin tenim just el que necessites. Aconseguirem donar visibilitat a la teva empresa davant als usuaris que més probabilitats tenen d'interessar-se en els productes i serveis que ofereixes.

Leer más

Disseny de Botiga Online

Dissenyem i desenvolupem botigues online enfocades a la usabilitat i a la conversió amb els millors CMS per ecommerce com WooCommerce, Prestashop i Magento capaços de cobrir tot tipus de necessitats i funcionalitats tant pel venedor com pel comprador.

Leer más

Manteniment Web

El manteniment d'un pàgina web és essencial per a qualsevol empresa. El manteniment d'una web es divideix en tres vessants: manteniment tècnic, el manteniment de continguts i l'estratègia de màrqueting.

Leer más


Treballs realizats