Travessera de Gràcia, 56, 3º 1ª
08006 Barcelona
Travessera de Gràcia
56, 3º 1ª

08006 Barcelona
93.362.48.32
[email protected]
En què podem ajudar-te?
[email protected]Pàgina web per a agència immobiliària

Aprofitant la reactivació del mercat immobiliari és moment de renovar el disseny de la pàgina web per a la teva agència immobiliària i dotar-la de totes les funcionalitats que ofereixen els nous CMS per així simplificar la gestió del dia a dia de la teva cartera de propietats (cases, pisos, locals, places d’aparcament) amb una interfície intuïtiva, pensada i dissenyada per i per als professionals del sector immobiliari i accessible des de tot tipus de dispositius.Ofereix una imatge atractiva i millora la usabilitat per a tots els usuaris de la teva pàgina web.

Comença a captar noves propietats des de Google i xarxes socials.

Ofereix fàcilment les teves propietats des dels principals portals immobiliaris.inmobiliaria

Cóm ho fem


Gestiona fàcilment la teva cartera de propietats

Simplifica la navegació de la teva pàgina web

Capta nous propietaris

Troba a les persones interessades en les teves propietatsGestiona fàcilment les teves propietats

Gestiona fàcilment totes les teves propietats, amb un gestor de continguts immobiliari intuïtiu, enfocat a simplificar la usabilitat. Facilita el maneig diari dels continguts per a la pròpia agència immobiliària.ficha de producto inmobiliaria


navegacion pagina web inmobiliaria


Facilita la navegació als teus usuaris

Ofereix als teus potencials clients un motor de cerca simplificat, per que trobin l’habitatge que volen comprar o llogar. Mostra el teu producte d’una manera intuïtiva en atractives fitxes que canalitzin a l’usuari cap als punts de conversió de la vostra pàgina web. Una trucada? O una sol·licitud d’informació sobre un pis en el vostre formulari de contacte?


navegacion pagina web inmobiliaria


Captació de nous propietaris

Comença a captar a nous propietaris. T’ajudem a captar a les persones interessades a trobar una agència immobiliària que els hi gestioni el lloguer o venda dels seus pisos o cases a través de Google. Un comercial que t’ajuda a captar nous clients les 24h. del dia.captacion nuevas propiedades inmobiliaria


encuentra arrendatario para tu piso


Troba a les persones interessades en les teves propietats

T’ajudem a aconseguir comprador o arrendatari per a les teves propietats a través dels principals portals immobiliaris com Fotocasa, Idealista o Habitaclia. Sense cap dubte és l’opció més rendible i més efectiva per donar la major visibilitat a tots els vostres habitatges i locals a usuaris interessats. Complementarem la visibilitat de les vostres fitxes de producte, amb publicacions i anuncis patrocinats a Facebook Ads.


gestión de redes sociales


Què més fem

Encara tenim més… una vegada tenim la pàgina web operativa arriba el moment de donar-nos a conèixer. Arriba el torn de l’equip de màrqueting de la nostra agència.Posicionament Web

SEO. T'ajudem a guanyar rellevància a ulls de Google, Analitzarem el teu site i t'explicarem les accions concretes que durem a terme per millorar el posicionament de la teva pàgina web. Tant onpage com offpage. Tot ben clar, perquè puguis entendre el producte que estàs comprant.

Llegir més

Campanyes a Google Adwords

Som un orgullós Google Partner. Estem certificats per Google per crear i gestionar campanyes a Google Adwords orientades a la conversió. Tant a la xarxa de cerca com a display.

Llegir més

Social Media

Si estàs interessat a reforçar la imatge de la teva marca a xarxes socials com Facebook o Linkedin tenim just el que necessites. Aconseguirem donar visibilitat a la teva empresa davant als usuaris que més probabilitats tenen d'interessar-se en els productes i serveis que ofereixes.

Llegir més

Analítica Web

Saps que estàs rebent un munt de tràfic, però vols conèixer millor a la teva audiència. Ok, podem ajudar-te. Et mostrarem de manera ordenada totes aquestes dades, com l'origen de la visita, la seva ubicació, el dispositiu, el recorregut dels teus usuaris pels teus continguts, etc. Valuosíssima informació per maximitzar el rendiment del teu tràfic.

Llegir més

Disseny de Botiga Online

Dissenyem i desenvolupem botigues online enfocades a la usabilitat i a la conversió amb els millors CMS per ecommerce com WooCommerce, Prestashop i Magento capaços de cobrir tot tipus de necessitats i funcionalitats tant pel venedor com pel comprador.

Llegir més

Manteniment Web

El manteniment d'un pàgina web és essencial per a qualsevol empresa. El manteniment d'una web es divideix en tres vessants: manteniment tècnic, el manteniment de continguts i l'estratègia de màrqueting.

Llegir més


Treballs realitzats