Travessera de Gràcia, 56, 3º 1ª
08006 Barcelona
93.362.48.32
wbase@wbase.es
En què podem ajudar-te?Disseny de pàgines web a Sabadell

Renovarem la web per a la teva empresa, amb l’objectiu de transformar-la en una eina efectiva i adaptada a les peculiaritats del teu sector. Oferim un servei personalitzat a tota la zona del Vallés i t’acompanyarem i orientarem a cada fase del projecte perquè conegueu les possibilitats que ofereixen les noves eines de disseny i desenvolupament de pàgines web.

Una vegada tinguem una web atractiva, amb una bona experiència d’usuari i enfocada a la conversió, és el moment de decidir quin és el canal online més adequat per a fer arribar els nostres missatges a potencials clients. Cada negoci té un model ideal de publicitat. Millorar la visibilitat a Google amb Posicionament SEO o Google Ads? Crear contingut específic per als nostres seguidors a Facebook o Instagram? Enviar periòdicament un newsletter als nostres subscriptors o clients amb suggeriments sobre nous productes o serveis? Deixa que et recomanem 😉
diseño web sabadell

Treballs Realitzats
Què farem per tu


Comunica visualment

Accessible i usable per a tothom

Capta nous clients i genera confiança
Comunica visualment

Millorem i potenciem la imatge corporativa de l’empresa adequant-la a les noves tendències. Crearem un manual d’estil per a tots els elements del vostre ecosistema tant online com a offline. Cada detall compte. Des de la selecció de tipografia, fotografies, il·lustracions o icones fins a la Maquetació de la vostra nova pàgina web. Una imatge val més que mil paraules.
diseño-web-interfaz-terrassa


creacion de pagina web


Accessible i usable per a tothom

Dissenyem interfícies amigables i intuïtives per a l’usuari amb tal de conduir el flux de les nostres visites cap a les zones de la nostra web que més ens interessi promocionar, com poden ser productes destacats o serveis més rellevants i alhora facilitar la conversió en tot tipus de dispositius i en el mínim de nombre de clics possibles.


creacion de pagina web


Capta nous clients i genera confiança

Ha arribat el moment de començar a treballar la nostra estratègia online. Hauríem de diferenciar dos àmbits d’acció: la Captació i la Fidelització. Avui dia qualsevol usuari amb una necessitat d’informació acudeix a Google, per la qual cosa les primeres accions han d’orientar-se a millorar la nostra visibilitat a les seves pàgines de resultats mitjançant posicionament SEO i Google Ads.
D’altra banda convé recordar la famosa dita que “és molt més senzill (i barat 😉 ) tenir cura d’un client que trobar a un altre de nou”, pel que és essencial fidelitzar i generar confiança amb un bon pla de comunicació a través de les nostres xarxes socials i l’email marketing.captar clientes en terrassa


Coneix els avantatges del teu sectorQuè Més Fem

Encara tenim més… una vegada tenim la pàgina web operativa arriba el moment de donar-nos a conèixer. Arriba el torn de l’equip de màrqueting de la nostra agència.Disseny Web

En la nostra agència oferim crear o modificar la teva pàgina web per tal que sigui autogestionable, compatible amb tota classe de dispositius mòbils i indexable i optimitzada per aparèixer a Google.

Llegir més

Campanyes a Google Ads

Som un orgullós Google Partner. Estem certificats per Google per crear i gestionar campanyes a Google Adwords orientades a la conversió. Tant a la xarxa de cerca com a display.

Llegir més

Social Media

Si estàs interessat a reforçar la imatge de la teva marca a xarxes socials com Facebook o Linkedin tenim just el que necessites. Aconseguirem donar visibilitat a la teva empresa davant als usuaris que més probabilitats tenen d'interessar-se en els productes i serveis que ofereixes.

Llegir més

Analítica Web

Saps que estàs rebent un munt de tràfic, però vols conèixer millor a la teva audiència. Ok, podem ajudar-te. Et mostrarem de manera ordenada totes aquestes dades, com l'origen de la visita, la seva ubicació, el dispositiu, el recorregut dels teus usuaris pels teus continguts, etc. Valuosíssima informació per maximitzar el rendiment del teu tràfic.

Llegir més

Disseny Botigues Online

Dissenyem i desenvolupem botigues online enfocades a la usabilitat i a la conversió amb els millors CMS per ecommerce com WooCommerce, Prestashop i Magento capaços de cobrir tot tipus de necessitats i funcionalitats tant pel venedor com pel comprador.

Llegir més

Manteniment Web

El manteniment d'un pàgina web és essencial per a qualsevol empresa. El manteniment d'una web es divideix en tres vessants: manteniment tècnic, el manteniment de continguts i l'estratègia de màrqueting.

Llegir més