Travessera de Gràcia, 56, 3º 1ª
08006 Barcelona
Travessera de Gràcia
56, 3º 1ª

08006 Barcelona
93.362.48.32
[email protected]
En què podem ajudar-te?
[email protected]


Pàgina web per a estudis d’arquitectura

Renoveu la pàgina web per el vostre estudi d’arquitectura i aprofiteu totes les funcionalitats dels nous gestors de continguts especialitzats en el sector. Mostreu tots els vostres projectes en portfolis que combinin d’una manera exquisida elegància i usabilitat. Emfatitzem els vostres valors i el factor diferencial en un entorn web.T'oferim una imatge de vanguardia i una interfície personalitzada pel teu públic objetiu.

Potenciarem la captació de clients a través de Google (Posicionament SEO i Google Ads).

Apropa't als teus clients a través de les xarxess socials i l'email marketing.


pagina web estudio arquitectura

Cómo ho fem


Sedueix als teus usuaris

Comparteix la teva experiència en la matèria

Facilita la contactació a qui et visita

Capta nous clients

Manté informats als teus clientsSedueix als teus usuaris des de el primer moment

 

Expliqueu als vostres usuaris l’origen de l’estudi, presenta’ls l’expertise del vostre equip de treball, apropeu als vostres potencials clients les instal·lacions del vostre despatx a través de precioses fotos d’interiors, i seleccioneu els projectes que més visibilitat voleu que tinguin perquè els organitzem en atractives fitxes.enamora a tus usuarios web


abogados con experienciaComparteix la teva experiència en la matèria

 

Deixa que els teus clients parlin per tu, mostra els testimonials i les ressenyes dels teus millors clients i alimenta la reputació online de la vostra empresa ajudant a generar la major de les confiances a tots els usuaris que estan contemplant la possibilitat de seleccionar-vos com a nous proveïdors.


abogados con experiencia


Facilita la contactació a qui et visita

 

Deixa que optimitzem l’arquitectura de la web amb la condició d’orientar les visites cap als vostres embuts de conversió. un formulari de correu?, una trucada? o potser utilitzar un xat?captacion de clientes


nuevos clientes


Capta nous clients amb la teva web

 

Una vegada tenim la web programada, dissenyada i maquetada és el moment de seleccionar l’estratègia de màrqueting online més adequada per al nostre públic objectiu. Combinem la planificació SEO amb una campanya geolocalitzada a Google Ads?


consigue nuevos clientes


Manté informats als teus clients

Et mostrarem els millors mètodes per a fidelizar i dinamitzar la relació comercial amb els teus clients actius i potencials amb l’objectiu de generar i renovar la confiança en el nostre treball al llarg del temps i crear noves oportunitats de venda. Email màrqueting amb Mailchimp?, Vídeo màrqueting a Youtube?, Publicitat segmentada a Facebook o Instagram? Ens ho mirem 😉


informa a tus clientes


Què Més Fem

Encara tenim més… una vegada tenim la pàgina web operativa arriba el moment de donar-nos a conèixer. Arriba el torn de l’equip de màrqueting de la nostra agència 😉Posicionament Web

SEO. T'ajudem a guanyar rellevància a ulls de Google, Analitzarem el teu site i t'explicarem les accions concretes que durem a terme per millorar el posicionament de la teva pàgina web. Tant onpage com offpage. Tot ben clar, perquè puguis entendre el producte que estàs comprant.

Llegir més

Disseny Web

A la nostra agència oferim crear o modificar la teva pàgina web amb l'objectiu que sigui autogestionable, compatible amb tota classe de dispositius mòbils i indexable i optimitzada per a aparèixer a Google.

Llegir més

Analítica Web

Saps que estàs rebent un munt de tràfic, però vols conèixer millor a la teva audiència. Ok, podem ajudar-te. Et mostrarem de manera ordenada totes aquestes dades, com l'origen de la visita, la seva ubicació, el dispositiu, el recorregut dels teus usuaris pels teus continguts, etc. Valuosíssima informació per maximitzar el rendiment del teu tràfic.

Llegir més

Campanyes a Google Ads

Som un orgullós Google Partner. Estem certificats per Google per crear i gestionar campanyes a Google Ads orientades a la conversió. Tant a la xarxa de cerca com a display i shopping.

Llegir més

Disseny Botiga Online

Dissenyem i desenvolupem botigues online enfocades a la usabilitat i a la conversió amb els millors CMS per a ecommerce com WooCommerce, Prestashop i Magento capaços de cobrir tot tipus de necessitats i funcionalitats tant per al venedor com per al comprador.

Llegir més

Manteniment Web

El manteniment d'una pàgina web és essencial per a qualsevol empresa. El manteniment d'una web es divideix en tres vessants: manteniment tècnic, el manteniment de continguts i l'estratègia de màrqueting.

Llegir més


Trabajos realizados