Travessera de Gràcia, 56, 3º 1ª
08006 Barcelona
Travessera de Gràcia
56, 3º 1ª

08006 Barcelona
93.362.48.32
[email protected]
En què podem ajudar-te?
[email protected]
Campanyes de publicitat a Linkedin Ads

Linkedin amb els seus 400 milions d’usuaris a nivell mundial, 8 d’ells a Espanya és sens dubte la xarxa social professional més important que existeix. Estem davant una joia de valor incalculable per a tots els professionals que busquem constantment ampliar la nostra  xarxa de contactes, clients i proveïdors. Una eina que ofereix multitud de funcionalitats per a totes les empreses del sector B2B, que sens dubte t’ajudarà a desenvolupar el teu negoci. Amb la publicitat en Linkedin Ads pots assegurar-te que els teus anuncis vagin exclusivament destinats a les persones que més t’interessa que et vegin.
linkedin-adsgestion redes sociales


Què farem per tu?

Vols poder mostrar els teus productes o serveis només als responsables d'empreses del mateix sector que els teus clients? O als encarregats del seu departament comercial o màrqueting? No hi ha problema.

Vols que els teus anuncis només els vegin les persones de certes empreses?, tal vegada els treballadors amb major antiguitat? o un departament en concret? Podem fer-ho.

T'agradaria que els teus anuncis només poguessin veure'ls les persones que tenen uns interessos en concret? o només les d'una ciutat concreta que tinguin entre 35 i 55 anys? Amb la publicitat de Linkedin podem fer-ho.

Amb Linkedin Ads t'ajudarem a canalitzar la teva inversió publicitària al teu públic objectiu.

Com podràs saber el rendiment que està donant la meva campanya de Linkedin Ads? A través del propi panell de control que ofereix Linkedin Ads i la configuració de paràmetres UTM en Google Analytics, comptabilitzarem cadascuna de les visites i conversions que rebeu des de la campanya (leads, formularis de correu, etc.)


gestion redes sociales

Què més fem

Encara tenim més… una vegada tenim la pàgina web operativa arriba el moment de donar-nos a conèixer. Arriba el torn de l’equip de màrqueting de la nostra agència.Disseny Web

En la nostra agència oferim crear o modificar la teva pàgina web per tal que sigui autogestionable, compatible amb tota classe de dispositius mòbils i indexable i optimitzada per aparèixer a Google.

Llegir més

Campanyes a Google Adwords

Som un orgullós Google Partner. Estem certificats per Google per crear i gestionar campanyes a Google Adwords orientades a la conversió. Tant a la xarxa de cerca com a display.

Llegir més

Social Media

Si estàs interessat a reforçar la imatge de la teva marca a xarxes socials com Facebook o Linkedin tenim just el que necessites. Aconseguirem donar visibilitat a la teva empresa davant als usuaris que més probabilitats tenen d'interessar-se en els productes i serveis que ofereixes.

Llegir més

Posicionament Web

SEO. T'ajudem a guanyar rellevància a ulls de Google, Analitzarem el teu site i t'explicarem les accions concretes que durem a terme per millorar el posicionament de la teva pàgina web. Tant onpage com offpage. Tot ben clar, perquè puguis entendre el producte que estàs comprant.

Llegir més

Disseny Botiga Online

Dissenyem i desenvolupem botigues online enfocades a la usabilitat i a la conversió amb els millors CMS per ecommerce com WooCommerce, Prestashop i Magento capaços de cobrir tot tipus de necessitats i funcionalitats tant pel venedor com pel comprador.

Llegir més

Manteniment Web

El manteniment d'un pàgina web és essencial per a qualsevol empresa. El manteniment d'una web es divideix en tres vessants: manteniment tècnic, el manteniment de continguts i l'estratègia de màrqueting.

Llegir més


Treballs realitzats